Komorebi Rituals

Agenda

6 mei maandag// 18.30-20.30//  Cacao Ceremonie & Soundhealing// Soesterduinen // Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen// Dana
16 mei donderdag // Nachtkracht Social Dreaming // Zomer// Soesterduinen // Dana
27 mei maandag// 10.00-13.00 //  Shinrin Yoku// Eigen werking tot in de vorm uitdrukken// Soesterduinen // Dana
31 mei-3 juni weekend// De Lievelinge // NachtKracht en Shinrin yoku // Camping De Lievelinge // Kaartje
13 juni donderdag// 10.00-13.00 // Shinrin Yoku Micro dose truffels // Eigen werking tot in de vorm uitdrukken// Soesterduinen // Aanvraag
* DANA is bijdrage op vrijgevigheid

SeizoensKracht

Start 31 augustus/ 1 september 

Lente, zomer, nazomer, herfst en winter ieder seizoen komen we samen om ons tempo en binnenste te onderzoeken. Zoals je de natuur ziet veranderen zo aanschouw je de seizoenen in jou. Wij zijn een cyclische beweging, wij zijn de seizoenen, ons hele zijn doorloopt alle fasen en hebben een ritme. Door eenvoudig en kalm te observeren wat er per seizoen weerspiegelt zal je inzicht en verbanden zien. Ik kan vanuit ervaring zeggenl dingen worden zelfs zichtbaar in de materie.  Elke bijeenkomst zullen we vijf lagen ervaren en reflecteren vanuit de natuur. In 24 uur zullen de dag en nacht aangeven wat zich afspeelt in de cyclus. Indien je mee wilt doen:

Schrijf jouw motivaite vanuit wat er gebeurde tijdens het lezen van dit bericht en stuur deze per mail of het contact formulier.

 Opgeven Jaar rituelen 2024 // Via de website// Yurt Soesterduinen // 1.111 euro (mogelijkheid om in termijnen te betalen)



Ja ik wil dit!


                                                                                                                NachtKracht


Elke derde donderdag van de maand van 19.00-21.30 verzorgen Martine en Jantine een Nachtkracht en vrouwencirkel in de Yurt. Een bijeenkomst met vrouwen waarin we aan de hand van meditatie, Social dreaming en een vrouwencirkel contact maken met wat er leeft in het vrouwencollectief. Met behulp van onze dromen zijn we in staat na te denken over opkomende patronen en een nieuwe collectieve betekenis. We kunnen meer leren over het weer boven water komen van de ziel, circulariteit en spiritualiteit. 

"Ik wens dat alle activiteiten in de yurt er voor zorgen dat we de matriarchale tijd weer herinneren en daardoor de mens weer in balans brengen. Dat vrouwen zich geroepen voelen door de activiteiten in de yurt en daardoor de kracht vinden om mee te weven aan het web."


Geef je op voor NachtKracht
Copyright 2022 Komorebi Rituals - 
 Webdesign Waves & Woods
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram