Komorebi Rituals

Over mij

Over mezelf kan ik vertellen dat ik veelzijdig en nieuwsgierig ben aangelegd. Ik hou er van om nieuwsgierig te zijn naar alles wat er om mij heen beweegt en dat is veel want zeg nou zelf, de wereld is toch een prachtige ontdekking!

Ik hou van de natuur om ons heen en in onszelf, door te wandelen en te reizen vertraag ik en maak ik  verbinding met mijn kern. Maar ik hou ook gigantisch van dansen op festivals, ik kan mensen om mij heen goed enthousiasmeren en in beweging zetten, vaak resoneren mensen mee op mijn energie. Ik gun het een ieder om plezier en de lichtheid van het leven te ervaren maar ik heb in het begin van mijn werkcarriere van de zusters Augustinessen geleerd dat je vanuit spiritualiteit mensen kan ondersteunen maar ook hun eigen leven kan laten leiden. Ik ben hierdoor in mijn werkleven veel mensen tegen gekomen die geen enkel idee hebben van wat “geluk, plezier of levenslust inhoudt”. Ik werk sinds 2004 in de zorg als hulpverlener en autismedeskundige. Ik heb de meest uiteenlopende problematiek van dichtbij gezien. De afgelopen 5 jaar ben ik gaan onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor deze doelgroep buiten de reguliere zorg en welke wetenschappelijke onderzoeken gaande zijn om de zorg in de nabije toekomst nieuw en gezond leven in te blazen.

Verder heb ik ook nog het geluk moeder te zijn van drie hele bijzondere mensen en vriendin te zijn van een eigenzinnige fantastische man.   

De natuur is mijn liefdevolle en geduldige gids; de bomen, de dieren en de elementen ondersteunen mij en maken mij bewust wat er werkelijk toe doet. Het bos hoort bij mijn leven.  Ze is er zowel fysiek als op geestelijk vlak en laat mij op een verrassende manier zien hoe magie mij intuïtiever en rustiger maakt.

Copyright 2022 Komorebi Rituals - 
 Webdesign Waves & Woods
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram