Komorebi Rituals

Maan Ceremonie met Soundhealing en Cacao ritueel

Het maanritme en de maan hebben invloed op ons leven. Wij zijn nauw verbonden met het ritme van de maan. Bij Volle Maan ervaren we vaak een krachtige periode en bij een nieuwe maan is er ruimte voor nieuwe dingen, tijdens de wassende maan komen er nieuwe ideeën tot bloei en bij afnemende maan laten we vervolgens weer los.

Laten we tijdens de cyclus samenkomen en stil staan bij alles wat met groei, liefde, heling en gezondheid te maken heeft. Tijdens de Volle Maan schijnt ze helder op alles wat in en om ons heen beweegt. We hebben patronen en gewoonten in ons leven ze worden tijdens de volle maan helder, zichtbaar en voelbaar. Afstemmen met de maan is een manier om in contact te gaan met je ware essentie. Voor mij is de nieuwe maan een moment waar ik me terug kan trekken in de Yurt, naar binnen kan keren en tegelijkertijd samen kan komen met vrouwen en me daardoor verbonden voel.

Tijdens het Maan Ritueel ga je op zoek naar je eigen ritme. Hoe verloopt jouw proces? Wat heb jij nodig om helder te ervaren welke groei jij nodig hebt. Welke grondhouding is passend en zuiver? Durf jij licht te schijnen op alles wat in jouw leeft?

Laten we samenkomen in de Yurt en ons afstemmen op de cyclus van de maan, dit is een manier om contact te maken met je ware essentie.

Elke Maan heeft een thema dit is gekoppeld aan het proces in de natuur van dat betreffende moment. We volgen het proces van zaaien, groeien, bloeien, oogsten, transformatie en rust. Via visualisatie, soundhealing en cacao verkennen we de thema’s.

De Cacao opent je hart en verbind je met je hoogste zelf, je eigenkracht en waarheid. Fijne Soundhealing ondersteunt je in jouw reis naar binnen. Het plant medicijn cacao is vrouwelijk moederlijk en heel zachtaardig.

We sluiten de avonden af met een vuurritueel in de energie van de maan
Copyright 2022 Komorebi Rituals - 
 Webdesign Waves & Woods
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram